Welcome Back RYCB Clubavond

VOL CLUBHUIS, WAARDERING VOOR DE SPONSORS VAN HET R&R TEAM, APPLAUS VOOR DE KAMPIOENEN EN CHAMPAGNE VOOR DE VERRASSENDE WINNAARS VAN DE RYCB-MERMAID EN MERMAN TROPHIES.

RYCB-R&R verantwoordelijke Wim Peleman (l) krijgt de VW sleutels uit de handen van Koen Van Minnebruggen, Chief Retail Officer van Auto Natie Group.

Met de presentatie van de nieuwe VW Amarok SUV en VW Crafter bestelwagen, gecombineerd met de Tornado ribs met Suzuki buitenboordmotoren op Riba trailers. Het RYCB-Race en Rescueteam kan hiermee een hele rist aan nieuwe opdrachten van wedstrijdorganisatie en begeleiding aan, maar ook scholing en evenementassistentie.

Lof en applaus voor de RYCB Kampioenen van 2020

OBK Cadet: bemanning Thomas Winand (goud) en Emiel Van Daele (zilver / Poulie d’Or)

Manu Hens (l) en RYCB Voorzitter Carl Winters

OBK ILCA 4-inland: Brecht Zwaenepoel (goud)

OBK Snipe: Manu Hens (goud) en Bart Bomans–  Marleen Frimout (zilver / Poulie d’Or)

And the Oscar goes to…

De Merman en Mermaid Trophy 2020 gaat verrassend naar Eva – Marie – Michelle – Kato – Pauline –  Daan – Angelique, Axelle – Thibo – Thibaud – Justine – en Rik. Het team heeft de zeilschool in volle Corona lock down een boost gegeven en een ongezien aantal jongeren met het zeilen kennis laten maken.

Applaus en champagne ook -uiteraard- voor Max Slap onze zeilschoolmanager, die de monitoren van de RYCB zeilschool professioneel begeleid en aanstuurt. De zeilschool scoorde in het lastige coronajaar 2020 uitermate goed.

Auto Natie Group | Suzuki Marine Belgium | BoBat service  | Riba Trailers