Afdelingen

 • RYCB-Zeilschool

  Wind. Water. Wij. Zowel jeugd (7-17 jaar) als volwassenen (18 – 78 jaar) leer hier op open, sportieve boten zeilen. Vanaf Basisbrevet -autonoom een boot beheersen- tot Evolutie 1 en Evolutie 2. De RYCB-next level teams trainen voor competitie.

  Lees meer >
 • RYCB-Maritiem Centrum

  Water is leven. En dichter bij dé levensader van Antwerpen dan hier kom je moeilijk. Volledig uitgeruste vergader- en lesruimtes, maar ook feest- en congres faciliteiten.

  Lees meer >
 • RYCB-Race & Rescue

  Ruim dertig jaar organiseert en begeleidt ons Race & Rescue Team wedstrijden of evenementen op topniveau. En dankzij de drive van meer dan 45 vrijwilligers zijn ze vastberaden ook in de toekomst een referentie op vlak van veiligheid te blijven.

  Lees meer >
 • RYCB-Jachthaven Wolphaartsdijk

  Sinds het begin van de jaren zestig is de RYCB Jachthaven in Wolphaartsdijk een bastion van bourgondiërs. Deze kleinschalige haven vlakbij de sluis naar de Oosterschelde heeft plaats voor een honderdtal schepen en scheepjes.

  Lees meer >
 • RYCB-Galgenweel

  Voor zon, water en een heerlijke bries hoef je niet per se naar zee. Op wandelafstand van Antwerpen centrum vind je al een stukje stadsparadijs dat vissers, joggers, speelvogels én watersporters verbindt rond Vlaanderens grootste zeilmeer.

  Lees meer >