Sponsorvoorstelling: VSure – Vosschemie

Welkom in de wondere wereld van koudhardende kunststoffen verrijkt met meer dan 50 jaar ervaring. 

Kunststoffen zijn bijzonder en uniek, net zoals je boot. En eigenlijk ook zoals het verhaal van ons familiebedrijf, dat in 1968 begon. Ons DNA is namelijk doordrongen van innovatieve kunststoffen. Zo varen wij onze koers onder het motto: voor elke vraag een kunststofoplossing.

Jouw ideeën helpen waarmaken, de passie erin leggen, dat is onze drive. Hoe gek, complex, klein of groot je wens ook is. Met meer dan 50 jaar knowhow en het meest complete assortiment van producten en systemen in koudhardende kunststoffen en composiet materialen ondersteunen wij doe-het-zelvers en professionals in de Benelux.

Zo vinden onze oplossingen hun weg over alle branches heen. Van bouw, artistiek, maritiem, transport, agro tot medisch. Het aanleggen van een zwemvijver, de creatie van een kunstwerk of beeldhouwwerk, een renovatie of herstelling van je boot of zwembad, … zijn maar enkele toepassingen waarvoor wij alles in huis hebben.

Ook voor jouw project willen we graag een inspirerende partner zijn. Ervaar zelf de fijne mix van technisch advies, veelzijdigheid en topkwaliteit dankzij het V-Sure assortiment. Ons team van medewerkers in ons adviescentrum, training center en magazijn in Lier staat voor je klaar.

Vosschemie Benelux combineert deze ervaring mét degelijk advies en kwalitatief hoogwaardige producten. Deze kenmerken hebben wij verenigd in ons huismerk V-SureMet dit volledig op elkaar afgestemd assortiment van hoogste kwaliteit producten, staan wij garant voor het beste resultaat. Producten met het V-Sure label zijn zo ontwikkeld dat de verwerkingskwaliteit en duurzaamheid geoptimaliseerd zijn, waarbij de ultieme materiaaleigenschappen worden gegarandeerd. Via het V-Sure label kunt u er zeker van zijn dat het product dat u in handen heeft, voldoet aan al uw verwachtingen. Ongeacht of u doe-het-zelver of professional bent.

Kunststoffen in de Maritieme sector

Vosschemie Benelux biedt tal van innovatieve kunststoffen voor het onderhouden, herstellen en polijsten van je boot, jacht of schip. Voor alle kunststoffen kan je bij ons terecht, zowel als particuliere Doe-het-zelver of als professional. We hebben een grote voorraad met verschillende verpakkingen van klein naar groot. Bovendien ben je met onze V-Sure producten, en ons goed advies , steeds zeker van het beste resultaat.

Herstellen met epoxy of polyester 

Bij bootherstellingen wordt er een onderscheid gemaakt tussen herstellingen boven of onder de waterlijn. Boven de waterlijn kan je kunststoffen op basis van polyester gebruiken zoals Few polyester plamuur , Gelcoat repair kit. Onder de waterlijn worden eerder Epoxy gebaseerde producten aanbevolen zoals Epoxy fix set, epoxy filler.

Onderhoudsproducten voor je boot

Ook voor de verzorging en onderhoud vind je tal van producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de doe-het-zelver alsook  professional. Zo kan je met polijstpasta’s ieder kunststof oppervlak weer doen glanzen, deze kan je zowel machinaal als met de hand gebruiken. Je kan vergeelde oppervlakken reinigen, watervaste verlijmingen, teak hout vernieuwen, wax beschermlaag en een antislip laag zelf aanbrengen.

Ontdek ons volledig boot assortiment en alle toepassingen op onze webshop onder sector maritiem.

Online bestellen via onze kiosk & calculator 

Weet je niet goed welke hoeveelheden je per product nodig hebt? De calculator in onze webshop biedt ondersteuning op basis van producten, hoeveelheden en voorraden. Online Vosschemie producten bestellen ging nog nooit zo vlot !