Succesvol aan je boot klussen: V-Sure assisteert met méér dan producten

V-Sure experience day

V-Sure experience day // RYCB – 21 januari 23

Al jaren is Vosschemie een begrip bij vele booteigenaren die kunststofkluswerk aan hun boot uitvoeren. Reorganisatie en verschuivingen in de industriewereld brachten de familie De Moor ertoe zelf een reeks van kunststofproducten te ontwikkelen. Die vullen het al zeer volledige gamma voor polyester, epoxy en zelfs hoogwaardige composieten zoals carbon aan.

V-Sure producten steunen op meer dan drie generaties vakkundigheid en een uitermate assisterende aanpak voor zowel professionals als doe het zelvers. Het bedrijf legde zich toe op een vooruitstrevend distributiesysteem via geselecteerde dealers. De klant kan ook op eender welk uur op eender welke dag zijn bestelling komen ophalen in de collect & go afhaalbox in Lier.

V-Sure experience day

Demodag

Er gaan niets boven een goed face to face gesprek, moet Marc De Moor gedacht hebben toen hij een twintigtal geïnteresseerden voor zich zag. Aan de hand van zeven veel voorkomende situaties kon hij haarfijn uitleggen dat V-Sure wel voor iedere algemene situatie zoals haarscheurtjes in gelcoat, barsten in de kiel-romp verbinding, roest aan het onderwaterschip, osmose en veel meer de precies aangepaste producten kan leveren.

Zelfs mallen, om bijvoorbeeld de wafelanti-slip te herstellen of nieuwe Naca profiel roerbladen te gieten, worden aanzienlijk realiseerbaarder.
Het werd gauw duidelijk dat, naarmate de situatie veeleisender is, de herstelling en het onderhoud ook een nauwkeuriger aanpak vraagt. Daar is dan dat advies voor.

Hij ging ook in op de omgevingsvoorwaarden, zoals temperatuur en luchtvochtigheid maar ook gebruik van het meest adequate gereedschap en zelfs de persoonlijke bescherming, zoals het gebruik van handschoenen en de juiste maskers. Tot en met het correct verzamelen en inleveren van afval.

Sterk in advies

V-Sure experience day

Het advies van V-Sure helpt ook bij de wat meer nijpende vraagstukken. Zoals de keuze tussen het fijne werk aan beschadigde gel-coat of uitplamuren en overschilderen. 

Blijkt nu dat het adviseren een van de sterkste punten van dit bedrijf is. Zo ook bij de demonstratie op een Laser. De boot vertoonde niet alleen verkleuring in de gel coat. Er zaten ook diepere schaafkrassen op en aan de spiegel en rond de zwaardkast gaapten gaten tot op de vezelkern. Ontvetten en polijsten met de juiste middelen, uitfrezen met een punt- of bolfrees, inplamuren in plaats van uitplamuren met de juiste pasta, gelcoat kleur aanmaken, lagen opbouwen, en waxen, niet alleen voor een magistrale eindglans maar ook voor bescherming tegen UV-impact en microaantasting van vuil, zout en organismen.

Als de klusser weet waarom hij welke stappen moet volgen met aangepaste producten, gaat het allemaal veel vlotter.

Grootst mogelijk garantie op uitstekend resultaat

Als Marc en Olivier De Moor iets zeer duidelijk hebben gemaakt, danis dat ze voor iedere situatie waarbij kunststof komt kijken een hele reeks oplossingen kunnen leveren.

V-Sure experience day

Hun gedetailleerd advies plus de uitvoerige handleidingen zorgen ervoor dat de doe het zelver met een grote zekerheid aan zijn klus kan beginnen.

De zekerheid dat het werk tot een optimaal resultaat gaat leiden. Want de grootste frustratie bij klussen is toch een krakkemikkige afloop (soms letterlijk) en het nare gevoel opnieuw te moeten beginnen.  

V-Sure, trotse partner van de Schelderegatta en de Scheldetour

MEER

V-Sure instructievideo’s: KLIK HIER

V-Sure voor de watersport: KLIK HIER

V-Sure assist: KLIK HIER