Sophie versterkt het RYCB-Secretariaat

Met het aanmonsteren van Sophie Delogne als nieuwe administratiekracht kunnen de taken van het secretariaat geüpdatet worden

Sophie DelogneDe wens van David Driebeek om meer operationele taken uit te voeren, was de perfecte aanleiding om de organisatie van het secretariaat tegen het licht te houden. Extra administratieve ondersteuning was welkom en na een korte selectieprocedure hebben we Sophie Delogne bereid gevonden die taak op haar te nemen.

Sophie (49j) woont in Berchem, is gehuwd, heeft 2 kinderen waarvan er eentje lesgeeft bij de RYCB-zeilschool.

Zij heeft een professional verleden van projectmanagement maar ook van vrijwilligerswerk in Afrika en is perfect drietalig. Ze leerde jaren geleden zeilen bij Francine en zet zich de laatste jaren ook in voor het Galgenweel als vrijwilligster. Sophie weet van aanpakken Ze is iemand die van aanpakken weet en past zeker heel goed binnen onze organisatie. Met haar erbij zetten we een volgende stap in efficiëntie.

David Driebeek zal na de overdracht van zijn administratieve werkzaamheden zich volledig richten op de operationele zaken.

Elke De Jonhe zal zoals ze dit al vele jaren heel goed doet de boekhouding voor de club en jachthavens verzorgen.

Sophie werkt 30u/week en is dagelijks op het secretariaat waar ze samen met Elke en David ervoor zorgt dat alles vlot afgehandeld wordt.

Ik wens Sophie veel succes bij RYCB.

Carl Winters
RYCB-Voorzitter