Hij kwam, hij kwam…

Sinterklaas bij RYCBSinterklaas en zijn Pieten maken heel veel kinderen blij

Het waren eerder de 37 kinderen die stonden te huppelen om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen in het RYCB Clubhuis, die zaterdag. Of het team werkelijk met de boot van jachthaven Antwerpen Linkeroever helemaal van Spanje is komen varen zal een eeuwig vraagstuk blijven. Nu is dat varen altijd al een gespreksonderwerp, hier, dus dat valt weeral mee, nietwaar Piet?

Livinus maakte heel speciale portrettekeningen. Hij noemt dat de Tetra Pack techniek. Echte kunst. Veronique toverde met verf, glitter en penseel de gezichtjes in kleine kunstwerkjes. De andere Pieten, die uit de keuken van het clubhuis, zorgden voor pannenkoeken, chocolademelk en ander lekkers. Nog meer kunst, dus.

Het werd warm, gezellig en vooral intiem Sinterklaas moment.

Sinterklaas bij RYCBOok voor de ouders en grootouders. Die van geluk mochten spreken dat zij braaf waren geweest. Anders…

Sinterklaas had met ieder kind een heel persoonlijk gesprekje. En toen kwam de verrassingen: cadeautjes, lekkers, versjes en liedjes. Geen roe, niemand in de zak. Wat een feest. Allemaal gelukkige kinderen.

Alweer een top club-moment, gedragen door vrijwilligers. Naast de artiesten, ook door Maxim, Roshan, Ann en Patricia. En Bernard voor veel meer dan de foto’s.

Sinterklaas belooft volgend jaar terug te komen. Dat was nadat hij een glaasje prik had gekregen. Tenminste, als de Pieten hem dan nog wel meewillen. Want zo’n boot, dat is toch wel klein.
Afijn, dit feest zou een hogere leukheidsscore krijgen dan dat in het Sportpaleis. Oei, Piet, wat zeg je nu weer… 

De beste foto’s van een geslaagd Sinterklaasontvangst bij RYCB staan hier.

Grote dank aan The Jibe || Guardian België || Lotus Biscoff