Het RYCB-Sailcenter is klaar voor allerhande events

RYCB Sailcenter events

Nog meer dynamiek aan het Galgenweel

De leden en de zeilers kennen RYCB-Galgenweel voor haar zeilschool, voor de wedstrijden, voor de gezelligheid voor en na het zeilen. De nieuwe bar, het terras en het sanitair scoren 10/10. Het heeft natuurlijk ook met de ligging te maken. Want nergens anders is de zonsondergang zo intens dan hier.

Nu de infrastructuur vernieuwd werd, trekt het RYCB-Sailcenter ook heel nieuwe activiteiten aan: events.

Personeelsfeest

Thuismakers event. Vlak voor de start van de ‘Hout en Bouw vakantie’ hield een bouwbedrijf een bedrijfs-sailing event, met een schitterende barbecue.  Kwaliteitsslagerij Van Raemdonck (Delhaize LO) maakte er een feest van met klassiek, veggie en Halal keuzes.

Persconferentie

RYCB Sailcenter eventsTall Ships Races 22. Bart De Wever kwam met Annick De Ridder het Tall Ships Races zomerevent aankondigen. Zowel de burgemeester als de schepen voor de haven braken een lans voor de zeilsport. Het is in hun woorden een gezonde en groeiende sport, voor iedereen toegankelijk en ze verdient meer aandacht. Bart De Wever kreeg vervolgens zijn zeildoop: hij scheepte in op de RYCB RS Venture lesboot voor een match tegen Annick De Ridder. Ze kregen ook nog de olympische 49-er zeilsters Anouk Geurts en Isaura Maenhaut als bemanning tacticus mee. Het event kreeg veel persaandacht, waar de reputatie van RYCB en het sailcenter in mee werd genomen. Gastheer: Port of Antwerp

Teambuilding event

Twaalf kaderleden van Miraclon Belgium beleefden een dag met ontbijt, coaching communicatie coachting, broodjeslunch, zeilinitiatie, wrap-up coaching, aperitief en een Italiaans buffet als afsluiter. Zowel de locatie, de kleinschalige en dus persoonlijke aanpak kregen hoge scores, maar de zeilinitiatie was een hit. Sommigen kwamen terug voor een volledige zeilcursus.

Netwerking event

RYCB Sailcenter eventsYoungShip Belgium brengt mensen uit zeer diverse branches van de havenbedrijven samen om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Deze keer kregen twintig leden zeilinitiatie afgesloten met een receptie in het RYCB Sailcenter. Ook hieruit volgden nieuwe kandidaat zeilschoolcursisten.

Met deze evenementen kan RYCB de reguliere zeilopleiding, -training, -competitie en -recreatie verder ondersteunen. De infrastructuur en de uitrusting wordt ermee verbeterd.
Er is ruimte voor een meetings, opleiding en/of selecte feestjes, al dan niet gecombineerd met zeilinitiatie of zelfs een eenvoudig zeilwedstrijdje. Kortom: eventsformules naar maat.

Meer weten over events bij RYCB-Sailcenter Galgenweel?

Contacteer Stef Wezenbeek

E-Mail: events@rycb.be

Tel : (+32) (0)47 474 99 93

 

RYCB Sailcenter Events