STAB loodst schippers en trainees naar de Tall Ships Races 24

feed

Vaar met je schip of als trainee mee in de Tall Ships Races 2024 in de Baltische zee

Sail Training Association Belgium informatiedag – 9 december ’23 – 09u30 -12u30  RYCB-Clubhuis

Jongeren een ultiem zeilavontuur laten beleven dat ze hun hele verdere leven blijven herinneren. De essentie van de Tall Ships Races is al jaren onveranderd. Ieder jaar is het vaarprogramma anders. De route doet boeiende en mooie Baltische havens aan.

Tall Ships Races 2024

KLAIPĖDA – Litouwen (27 juni-30 juni) – HELSINKI – Finland (4juli – 7 juli) – TALLINN – Estland (11 juli-14juli) – TURKU – Finland (18 juli – 21 juli) – MARIEHAMN – Åland eilanden (24 juli – 27 juli) en SZCZECIN – Polen (2 augustus – 5 augustus).

  • 5 fantastische gasthavens
  • 38 verbluffende schepen
  • Meer dan 4000 bemanningsleden en trainees
  • Meer dan 1000 mijlen zeilen
  • 105 trofeeën en prijzen

 

Opnieuw zet Sail Training Association Belgium alle zeilen bij om met een zo groot mogelijk aantal schepen deel te nemen. En om jonge trainees tussen 15 en 25 jaar een levenservaring te laten beleven.

Trainee: wat een beleving

STAB

Ben je nieuwsgierig wat het betekent trainee te zijn tijdens de races op één van de boten? Kom dan luisteren op 9 december naar de jonge trainees van de voorgaande edities.

De trainees vertellen wat de zee als avontuur kan brengen, hoe boten worden gevaren, hoe de stemming is aan boord, wat je te eten krijgt en wat je aan de wal van feesten mag verwachten.

Per gevaren traject van 2023 delen ze hun belevingen met jou.

Schipper: meevaren is eenvoudiger dan je denkt

Denk je eraan om ook zelf met je jacht deel te nemen in, Sail Training programma’s aan te bieden of op de ene of de andere manier mee te werken?  Kom dan naar onze infomeeting en praat met onze schippers.

Kom persoonlijk kennismaken met de mensen achter de Sail Training Association, de schippers, de navigatoren, de helpers, de koks en alle anderen.

Al je vragen worden beantwoord. 

Schrijf je hier in voor deze STAB – Tall Ships Races kennismakingsdag

09 December 2023