Optimaal polyester herstellen en onderhouden met V-Sure

V-Sure-Vosschemie-waxenV-Sure demo- en adviesdag bij RYCB

Lente. De temperatuur en de uren daglicht, stijgen. De jachthavens en vaargebieden schakelen naar zomerregime. De drukte in de loodsen en op de terreinen neemt toe. Het is weer zover.

Iedere booteigenaar wil dat zijn boot er weer picco bello uitziet voor alweer een nieuw seizoen.

Maar hoe zit dat met haarscheurtjes? Met barsten in het polyester? Hoe verander je de doffe uitslag op de romp in een fonkelglans?

Op zondag 3 april komen de specialisten van V-Sure, het handelsmerk van Vosschemie Benelux, langs op de terreinen en in de loods van de jachthaven.

V-Sure-Vosschemie-productenTussen 10 en 15 uur bekijken ze samen met jou de situatie aan jouw boot. Spreek ze aan, lanceer al je vragen.

Zo geven ze maatwerk advies over hoe je ieder type boot het beste beschermt, herstelt en onderhoudt. Deze experts stellen duidelijk, eenvoudig en zonder enige verplichting een overzicht samen van de producten en materialen die nodig zijn, specifiek voor jouw toepassing.

De V-Sure demo en adviesdag bij RYCB

Programma

  • V-Sure-VosschemieDatum: Zondag 3 april 2022 van 10u tot 15u
  • Deelname: Vrijblijvend en geheel gratis op het terrein
  • Doelpubliek: de leden en booteigenaars van RYCB
  • Thema’s: onderhoud boven en onder de waterlijn, gelcoatherstellingen, hout reinigen, geschilderde en verniste oppervlakken behandelen, polijsten en waxen.
  • Technische adviseurs: Marc en Olivier De Moor
  • Gebruikte producten: een greep uit het maritieme V-Sure gamma
    De S1 Polish, Gelcoat Repair, Cleaner C2, PUR Clear Coat 2K, en meer.

 

V-Sure-Vosschemie-maminerenV-Sure bioharsen

De V-Sure bioharsen worden samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Hoofdzakelijk worden notenschalen gebruikt of de vloeistof die uit zonnebloempitten wordt geperst. Hiermee worden deze producten uitermate sterk en duurzaam. Omwille van hun vloeibaarheid, zijn ze zeer geschikt om vezels te lamineren, waaronder glasvezel of carbonweefsel. Bioharsen kunnen daarnaast ook gebruikt worden om te gieten.

Het V-Sure aanbod van Bio based epoxy’s hebben een bio-inhoud tot 58%. Deze bioharsen worden succesvol toegepast in de meubelmakerij, de boot- en surfplankenbouw en andere veeleisende toepassingen in de bouw. Met de uitgebalanceerde Bio-based verharders verkrijg je eenvoudige mengverhoudingen. Dit laat toe de verwerkingstijden te laten variëren. De verwerking wordt hierdoor uiterst eenvoudig en dus gebruiksvriendelijk.

V-Sure-Vosschemie