Vrijwilligers, zonder jullie lukt het niet!

Iedereen vindt het normaal dat binnen verenigingen alles op wieltjes loopt. Echter is dat veel minder vanzelfsprekend dan iedereen zou denken.

Achter de schermen wordt er heel wat geregeld door clubenthousiastelingen die zich belangloos inzetten voor tal van activiteiten. Denk maar aan begeleiden van wedstrijden, organisatie van de zeilscholen, de zeilkampen, in de jachthavens, bij clubevents, bij het bestuur en G-sport evenementen, enz… .

We zijn alle vrijwillige RYCB medewerkers enorm dankbaar

Iedereen kan zich nuttig maken, van een paar uurtjes tot regelmatige inzet. Je wordt er niet voor betaald maar je krijgt er heel veel voldoening en een goed gevoel voor in de plaats. Deel uitmaken van een toffe ploeg en talenten nuttig inzetten zijn veel waard.

Als we straks weer meer mogen zal die RYCB-teamgeest ons sociale contact, dat we zo missen, ook een enorme boost geven!

De club laat haar vrijwilligers niet in de kou staan. De clubregistratie biedt onze vrijwilligers  automatisch verzekering. Een belangrijk gegeven waarmee we de vrijwilligers zekerheid geven zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken.
Belangrijk bijvoorbeeld voor medewerkers van het Race & Rescue team. Zij zijn op tal van plaatsen actief als ondersteuning voor wedstrijden en evenementen.

Welkom bij het RYCB-team

Binnen de club is Paul Mallentjer verantwoordelijk voor de werking ervan. Interesse om deel uit te maken van de reeds tientallen vrijwilligers? Stuur een mailtje naar rycb@rycb.be OF p.h.mallentjer@skynet.be.
Paul kan je er alles over vertellen.

Kijk ook even op Vrijwilligers – R Y C B