Geef meer vaart aan het G-Zeilen  

feed

Sponsorloop 10 miles – steun voor het RYCB G-Zeilen

Vijf RYCB-G-zeilers en -begeleiders starten op 21 april in de Baloise-Antwerp 10 Miles. Samen gaan ze 37,46 mijl lopen. Hun doel is dat het iedere loper een bedrag oplevert voor hun goodwillactie ten voordele van het RYCB -G-Zeilen. Daarvoor reken ze op jouw inbreng.

De lopers

Roshan Uppal werkte al eerder samen met Maxim Brijssinck in het kader van het Magis Sociaal Project voor het O.L.V. College plus voor het RYCB-G-Zeilen. Zij motiveerden Lucie Schepens, die ook in het vijfde leerjaar van dat college zit, om zich te engageren. Het trio gaat ieder de volledige 10 miles, (16 km.) lopen.

G-zeiler Mil en mama Vanessa Wintershausen schraagden zich ook achter dit initiatief en lopen ieder het korte parcours van 3,73 miles. (6 km.)

De lopers dragen een speciaal RYCB-G-Zeilen T-shirt in de vertrouwde marineblauwe kleur en zijn dus goed herkenbaar. Dat is niet alleen goed voor de groepsgeest, ze dragen het RYCB-G-Zeilen logo verder uit.

Steun de G-zeilen lopers

Doneer € 5,-  voor een mijl van één loper.
Je kan ook voor de volle afstand € 50,- voor één loper doneren.
Of steun het hele team voor de totale afstand voor € 200,-
Of doneer een bedrag naar keuze. Want ook kleine beetjes… enz. 

Zo komt het symbolische streefbedrag van € 3.746,- (€ 1,- per mijl per loper) voor deze actie zeker in zicht.

De opbrengst gaat naar nieuw materiaal voor de hijskraan die G-zeilers helpt bij het in- en van boord gaan van hun aangepaste boten op het Galgenweel.  Ook voor speciale steunkussens in de aangepaste Hansa-boten. Er gaat daarnaast een deel van de opbrengst naar verdere promotie voor het G-Zeilen bij RYCB op het Galgenweel.

Klik HIER en stort je keuzebedrag op het Why Donate crowdfunding platform.

Lees HIER meer over RYCB G-Zeilen 

 

 

21 April 2024