RYCB. Wind. Water. Wij.

Stap in een heel nieuw avontuur en leer spelen met de elementen: wind en water. Stap voor stap ontdek je een nieuwe passie: de energie van wind omzetten in bootsnelheid, de boot alle richtingen uitsturen die je zelf beslis. En wie weet, gebeten worden door de drive om je vrienden voor te blijven.
Je wordt hier een goede, betrouwbare all round zeiler. Je zult verbaasd zijn hoeveel kansen je kunt grijpen met een zeilbrevet. Straks zeil je de horizon nog voorbij, stel je voor. 

Totaal pakket

Geniet van de omkadering: een uitstekend gelegen loods met bar, berging en sanitair. De meerplaats laat vlot instappen in de boten mogelijk. Het Galgenweel is grootste brakwatermeer van de regio en ligt aan de rand van het levendige Antwerpen.
Reken op meer dan veertig jaar ervaring in zeilopleiding. Volg een betrouwbaar leertraject dat leidt tot internationaal erkende zeilbrevetten.  recente boten voor alle niveaus van scheepsmaatjes en schippers in spé, een team van 25 erkende en gebrevetteerde zeilmonitoren: de moni’s. 

De RYCB-zeilschool verwelkomt alle neofieten, jongens en meisjes, vrouwen en mannen met of zonder vaarervaring. Ontdek hier die andere wereld van wind en water. Leer hier wat je kunt op en met een boot. Verbaas jezelf. 

Welkom in de jeugdzeilschool (7 – 17 jaar) en de volwassenenzeilschool (18 – ?? jaar).  

RYCB O-O-O-O

Zeilles volgen bij RYCB is een stevige introductie in de waterwereld waar je je hele leven van gaat genieten.
Beleef de Opwinding van een nieuwe passie, de Ontsnapping op het water, de zekerheid van gedegen Opleiding gecombineerd met veel Ontspanning.

Zet koers op commitment 

Stippel jouw toffe relatie met de zeilsport en de zeilrecreatie uit 
 
 
 • RYCB-Zeilschool, Optimist

  Zeilstages jeugd (vanaf 7 j.)

  Leer zeilen in de bekende eenzitter- of tweezitterboten. Alle zeilkennis opdoen begint hier vanaf 7 jaar tot 17 jaar. 

  RYCB zeilschool jeugd - lees meer >
 • Zeilstages volwassenen (vanaf 18 j.)

  Leer zeilen en bespeel de kennis en kunde van het zeilen in open (sport)boten. Zet hier je eerste stap in een wervelend zeilavontuur. Vanaf 18 jaar tot…

  RYCB zeilschool volwassenen - lees meer >