Restaurant Belgica

RYCB-restaurant Belgica Chef Cis

Chef Cis Goetschalckx staat met zijn enthousiaste team van culinaire cracks klaar om u met heerlijke smaken, texturen en geuren te verwennen.

Het RYCB clubhuis, de terrassen en de groene, open omgeving vormen een boeiend kader om van de vernieuwde kaart en lunchformules te genieten.

Van woensdag t/m zondag: keuken doorlopend open van 12:00 u tot 21:00 u. van woensdag tot zondag.

Ga hier naar de reservatie pagina


Vakantiesluiting

zondag 18/07 is onze laatste werkdag. Daarna gesloten van woensdag 21/07 t.e.m. zondag 08/08. Opnieuw geopend op woensdag 11/08.

Welkom aan boord in RYCB-restaurant Belgica!


RESTAURANT BELGICA MENU’S

Welcome Back  Dinner
Coronaproof smullen voor jong en oud

Zomertopper: Duvel 666 
Zacht, expressief en heerlijk doordrinkbaar.
Maar liefst zes verschillende hopsoorten resulteren in 6,66% alcohol. 

Welcome back

Artisanale garnaalkroketten (2 st.)

Kabeljauw met primeurgroentjes, aardappelmousseline en wittewijnsaus.

Chocolade moelleux met artisanaal vanilleroomijs

(enkel per tafel)

€ 49,90 p.p. 

 

 


Kinder Welcome Back

  • Tomatensoepje
  • Hamburger
  • Dessertje met ijs

€ 32,00 euro per kind, plat- en/of bruiswater inbegrepen.


 

    À LA CARTE

VOORGERECHTEN  

Seizoenstopper: maatjes:  € 19,00

Trio van garnalen: Bisque / Kroket / Salade:    € 19,00

Gravad Lax:   € 18,00

Carpaccio van gerookte rib-eye: € 18,00

Artisanale garnaalkroketten (2 stuks):   € 17,50

Artisanale kaaskroktetten (2 stuks):    € 15,00

Duo kaas-garnaalkroket:   € 16,50

Bisque van kreeft met rouille & toast:    € 14,00

Dagsoep:    € 7,50


 

HOOFDGERECHTEN

Seizoenstopper: Gegrilde wilde zeebaars met primeurgroentjes, aardappelmousseline en wittewijnsaus aan € 34,50

Gebakken zeetong met frisse salade en frietjes:    € 37,00 

Kabeljauw met primeurgroentjes, aardappelmousseline en wittewijnsaus:    € 32,00

Chateaubriand Wit-Blauw met frisse sla, verse friet.  Sauskeuzes: natuur-, peper-, of champignonsaus:    € 28,00

 * supplement warme groentjes aan € 5,00

Kalfslende met primeurgroentjes, gebakken krieltjes en natuurjus:    € 29,00

Risotto met seizoensgroentjes en Parmigiano Reggiano:    € 27,00

Garnaalkroketten (3 stuks) met frisse sla en frietjes:    € 24,50

Lasagna Bolognaise:    € 19,00

Vegetarische lasagna:    € 19,00


Oosterschelde kreeft

Vanaf 2 personen

Belle Vue aan € 18,00 per 100 gram


KINDERGERECHTEN

Tot 12 jaar

Kaaskroket met frietjes:    € 9,00

Lasagna:    € 10,50

Kipfilet met appelmoes en frietjes:    € 16,00


 

DESSERT

Dame Blanche: vers gedraaid vanille ijs, chocolade ijs, Chantilly en pure chocolade:    € 12,50

Coupe Aardbei: vers gedraaid vanille ijs met verse aardbeien: € 12,50

Chocolade moelleux met vanille ijs:   € 12,50    (+/- 12 min.) 

Sabayon:    € 16,00    (Vanaf 2 personen)