Restaurant Belgica

RYCB-restaurant Belgica Chef Cis

Chef Cis Goetschalckx staat klaar met zijn team van culinaire experts  en meesters in gastvrijheid om u zowel voor een klasse-etentje met vrienden, gezin of familie te ontvangen. Uiteraard worden ook bedrijven en event organisaties op hun wenken bediend. 

In goed overleg met het RYCB-clubbestuur beëindigt Chef Cis Goetschalckx op 28 februari 2022 de uitbating. Het RYCB-bestuur werkt samen met Horeca Partners aan professionele opvolging.
LEES MEER


Openingstijden

Van woensdag t/m zaterdag: keuken doorlopend open van 12:00 u tot 21:00 u.
Keuken op zondag open van 12:00 u tot 15:00 u.

Reserveren

Mail naar clubhuis@rycb.be of
Bel 03 303 75 50 (optie 1 restaurant)


Wildmaand

Restaurant Belgica

Hert – het is het moment

Een verfijnd stukje hartig vlees, vergezeld met een al even hartige grand veneur saus. dat is de overtreffende trap van de poivrade die Chef Cis met een persoonlijke toets verrijkt.

Filet pur, een unieke smaak en textuur.

Bij RYCB Restaurant Belgica verkrijgbaar in het complete suggestiemenu of als hoofdgerecht.

Wijnadvies: Panarroz, jumilla 2018 à € 32,50 p.f. of Zédé de Labégorce, Margaux 2014 à € 69,00 p.f.


SEIZOENS SUGGESTIES

Suggesties

Artisanale garnaalkroketten (2 st.)

Filet pur van hert, grand veneur

Chocolade moelleux met artisanaal vanilleroomijs

(enkel per tafel te bestellen)

€ 49,90 p.p.

 

 


Kinder suggesties

  • Tomatensoepje
  • Hamburger
  • Dessertje met ijs

€ 32,00 euro per kind, plat- en/of bruiswater inbegrepen.


 

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

Trio van garnalen: bisque / kroket / salade:    € 19,00

Gravad lax:   € 18,00

Carpaccio van hert – filet pure:   € 19,00

Artisanale garnaalkroketten (2 stuks):   € 17,50

Artisanale kaaskroktetten (2 stuks):    € 15,00

Duo kaas-garnaalkroket:   € 16,50

Bisque van kreeft met rouille & toast:    € 14,00

Dagsoep:    € 7,50


 

HOOFDGERECHTEN

Seizoenstopper: Gegrilde wilde zeebaars met seizoensgroentjes, aardappelmousseline en wittewijnsaus aan € 34,50

Gebakken zeetong met frisse salade en frietjes:    € 37,50

Kabeljauw met seizoensgroentjes, aardappelmousseline en wittewijnsaus:    € 32,00

Chateaubriand Wit-Blauw met frisse sla, verse friet.  Sauskeuzes: natuur-, peper-, of champignonsaus:    € 28,00

 * supplement warme groentjes aan € 5,00

Filet pur van hert, grand veneur:  € 37,50

Risotto met seizoensgroentjes en parmigiano reggiano:    € 27,00

Garnaalkroketten (3 stuks) met frisse sla en frietjes:    € 24,50

Vol-au-vent met fris slaatje en frietjes:   € 24,50

Stoofvlees met fris slaatje en frietjes:   € 24,50


KINDERGERECHTEN

Tot 12 jaar

Kaaskroket met frietjes:    € 9,00

Lasagna:    € 10,50

Kipfilet met appelmoes en frietjes:    € 16,00


 

DESSERT

Dame Blanche: vers gedraaid vanille ijs, chocolade ijs, Chantilly en pure chocolade:    € 12,50

Tarte Tatin:  € 12,50

Chocolade moelleux met vanille ijs:   € 12,50    (+/- 12 min.) 

Sabayon:    € 16,00    (Vanaf 2 personen)