Restaurant Belgica

RYCB-restaurant Belgica Chef Cis

Chef Cis Goetschalckx staat klaar met zijn team van culinaire experts  en meesters in gastvrijheid om u zowel voor een klasse-etentje met vrienden, gezin of familie te ontvangen. Uiteraard worden ook bedrijven en event organisaties op hun wenken bediend. 


In goed overleg met het RYCB-clubbestuur beëindigt Chef Cis Goetschalckx op 28 februari 2022 de uitbating. Het RYCB-bestuur werkt samen met Horeca Partners aan professionele opvolging.
LEES MEER


Openingstijden

Van woensdag t/m zaterdag: keuken doorlopend open van 12:00 u tot 21:00 u.
Keuken op zondag open van 12:00 u tot 15:00 u.
De zaak sluit telkens om 22u00.

Reserveren

Mail naar clubhuis@rycb.be of
Bel 03 303 75 50 (optie 1 restaurant)


SEIZOENS SUGGESTIES

Suggesties

Gemarineerde zalm

Filet pur van hert, wintergroentjes

Tarte tatin

(enkel per tafel te bestellen)

€ 53,50 p.p.

 

 


Kinder suggesties

  • Tomatensoepje
  • Hamburger
  • Dessertje met ijs

€ 32,00 euro per kind, plat- en/of bruiswater inbegrepen.


 

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

Gravad lax:   € 19,00

Carpaccio van hert – filet pure:   € 19,50

Artisanale garnaalkroketten (2 stuks):   € 18,50

Artisanale kaaskroktetten (2 stuks):    € 16,00

Duo kaas-garnaalkroket:   € 17,50

Bisque van kreeft met rouille & toast:    € 14,50

Dagsoep:    € 7,50


 

HOOFDGERECHTEN

Seizoenstopper: kabeljauw op vel gebakken met seizoensgroentjes, aardappelmousseline en wittewijnsaus:  € 38,50

Gebakken zeetong met frisse salade en frietjes:    € 39,50

Gebakken zalm met seizoensgroentjes, aardappelmousseline en wittewijnsaus:    € 29,50

Chateaubriand Wit-Blauw met frisse sla, verse friet.  Sauskeuzes: natuur-, peper-, of champignonsaus:    € 28,50

 * supplement warme groentjes aan € 5,00

Filet pur van hert met wintergroenten:  € 37,50

Risotto met seizoensgroentjes en parmigiano reggiano:    € 28,00

Garnaalkroketten (3 stuks) met frisse sla en frietjes:    € 27,00

Vol-au-vent met fris slaatje en frietjes:   € 24,50

Stoofvlees met fris slaatje en frietjes:   € 24,50


KINDERGERECHTEN

Tot 12 jaar

Kaaskroket met frietjes:    € 9,00

Lasagna:    € 10,50

Kipfilet met appelmoes en frietjes:    € 16,00


 

DESSERT

Dame Blanche: vers gedraaid vanille ijs, chocolade ijs, Chantilly en pure chocolade:    € 12,50

Tarte Tatin:  € 12,50

Chocolade moelleux met vanille ijs:   € 12,50    (+/- 12 min.) 

Sabayon:    € 16,50    (Vanaf 2 personen)