Lid worden

LID WORDEN

Wist je dat de RYCB  meer dan 1200 leden  heeft? En dat zijn zeker niet allemaal zeilkampioenen. Levensgenieters, dat wel.

Als lid krijg je exclusief toegang tot het clubhuis, de bistro én het restaurant. Het is een plaats om in thuis te komen, met of zonder klanten. Met of zonder medewerkers. Met of zonder das.

Eenmaal per maand word je bovendien uitgenodigd op onze clubavond, die telkens een ander facet van het leven op en rond het water belicht. Uiteraard niet zonder een goed glas onder vrienden, bij een uitzicht dat adembenemend blijft.

Zo’n clubevenement is een goede reden om eens een wandelingetje te maken doorheen deze architecturale parel. Beeld jezelf gerust een familiefeest, vergadering of bedrijfsevent in. En weet dat dit voor jou als lid eenvoudig geregeld kan worden.

Willen jij en je gezin, je vrienden of collega’s leren zeilen? Op een kilometer of twee van het clubhuis baat RYCB een gerenommeerde zeilschool uit aan het Galgenweel. Eentje die jou met plezier de basisknepen leert, maar ook een school die kampioenen klaarstoomt. En eentje waar je bij zonsondergang de barbecue hoort knisperen op het zonnedek aan Bar Tante Francine.

Heb je de smaak te pakken? Dan zet je de stap van een zeilmeer naar open zee in een vingerknip. Onze nauwe samenwerking met de Antwerp Sailing Academy verzekert een reeks state-of-the-art cursussen. En een zeer mooie ledenkorting.

Hieronder vindt u de verschillende lidmaatschapsvormen die we aanbieden. 

 

Lidgelden 2020 :

Type lidmaatschapPrijsInformatie
Vaste leden & aangesloten leden230 euro
+25 euro toetredingsbijdrage
de toetredingsbijdrage is éénmalig
G-lidmaatschap80 eurovoor personen met een beperking
Cadetlidmaatschap75 euro of 40 euro*<18 jaar (* kind van een vast of aangesloten lid)
Juniorlidmaatschap105 euro of 55 euro*<25 jaar (* kind van een vast of aangesloten lid)
Partnerlidmaatschap55 europartner van een vast of aangesloten lid, wonend op hetzelfde adres
Bedrijfslidmaatschap750 euro4 lidkaarten + 2 vouchers van100,- € inbegrepen, excl. WWSV-licentie
Bedrijfslidmaatschap Zilver1.150 euro4 lidkaarten + 3 vouchers van150,- € + Club Diner Silver Voucher inbegrepen, excl. WWSV-licentie
Bedrijfslidmaatschap Goud1.450 euro4 lidkaarten + 4 vouchers van150,- € + Club Diner Gold Voucher inbegrepen, excl. WWSV-licentie
Buitenlands lidmaatschap105 euro

*indien één van de ouders een A-lidmaatschap heeft, genieten Cadet en jeugdleden, wonend op hetzelfde adres,  50% korting